(Nincs cím)

Vannak dolgok amik felfoghatatlanok számomra. Ilyen az is,hogy valaki végig alussza az életét.
Az,hogy dolgozunk és elfáradtunk megértem. Dolgozom én is. Ha kell többet és bizony minden második hétvégén is. Ezzel nem vagyok egyedül. De a szabad hétvégéket nem alvással töltőm. Ezzel nem azt mondom,hogy szórakozni járok,sőt! De nem alszom estétől következő nap estéig,aztán folytatva ezt hétfő reggelig. Arról nem beszélve,hogy ha egy kis plusz pénzért dolgozom,akkor csak addig kelek fel,míg eszem,kàvézom,esetleg rágyújtok. Ja én nem dohányzom.😂😂😂😂ezer bocs.
Mindenki akivel pedig megpróbálom elhitetni,hogy fontos lenne,magasról le van ejtve. Csak egyet az ilyen ember elfelejt. Nem biztos,hogy ez az állapot másnak sokáig jó. Mert ugye,mi van ha mindez visszafelé sül el. Elege lesz a másiknak,aztán pont annyit kommunikál,mint az aki eltűnik ilyenkor. Aztán jöhet a mosolyszünet, és az értetlenkedés.
Változik az igaz. Sokat szeretnék? Nem gondolom. A változás nem csak abban kell hogy bekövetkezzen,hogy próbál segíteni,hanem a másikkal való törödésben is . Biztos van aki azt gondolja nekem semmi nem elég. Én viszont azt gondolom,hogy az jó nekem,ami boldoggá tesz,amitől érzem fontos vagyok. Nem hétköznap elővehető beszélgetős,szabadidejét eltöltő ember,nő vagyok!!
Nem csak a munkában történő gondokat “van kivel megbeszélni” ember vagyok.
Ja hogy ez most nem tetszik?! Hát nekem sem. Megtanultam magamat szeretni és becsülni. Ha Te ezt nem tudod,így jártál😂😂😂

a