(Nincs cím)

Most kicsit több lesz belőlem, hisz sok szabadságom maradt,illetve megleptem magam egy laptoppal, amelyet pár nap múlva kiszállitanak. Igy könnyebben gépelek, nem a telefont fogom használni.😂
Sokszor mondom hogy az egyik vesztesége,a másik nyeresége.
Mit értek ezalatt? Hát biztos nem a pénzt, és a vagyont. Aki ismer,tudja ezek engem hidegen hagynak.
Aki nem tudja megbecsülni,azt az embert,aki önzetlenül szereti,megérdemli ha kilépnek az életéből. Ezt a veszteséget majd akkor fogja érezni, ha nem lesz majd ott a másik,aki nem azt nézi, neki milyen előnye lesz ebből,hanem hogy aki hozzá fordult, hogyan jöhet ki jól egy egy helyzetből. Az emberek gyarlóak. Sok ember azt gondolja megmutatom milyen jó is vagyok. Csakhogy ezek az emberek igy próbálják takargatni az önzőségüket. Az az ember aki tényleg segit,ezt nem veri nagy dobra. Nem kérkedik vele, hanem csendben meghúzódik a háttérben.
Van egy fontos emberke. A változás útjára tévedt. Nem sokáig, és talán ebben én is hibás vagyok. Soha addig fel nem ajánlotta a segitségét. De megtette. Haragomban és dühömben olyan dolgokat vágtam a fejéhez,amit azóta is nagyon bánok. Pedig próbált segiteni.
Veszteség és nyereség…
Vannak pasik,akik azt hiszik pár bók, és minden nő …..hanyatt vágódik. Pár mondat, pár bók, tetszel-szexi vagy és nyert ügye van. Hát elég “vén” róka vagyok. Ismerkedős korszakomban volt néhány pasi,aki azt hitte 2 – 5 nap után azzal hogy feleségül veszlek, odaadom a pénzem. Majd őrnagy feleség leszek😂😂😂😂 Akkor se dőltem be.😂😂😂
Nos akkor se és ma sem hiszek abban, hogy ha valaki sose látott,nem ismer, akkor ezektől többnek érzem magam.
Köszönöm jól vagyok, szép vagyok, értékes vagyok. Nekem ehhez nem kell egy pasi megerősítése. Max annak,akit szeretek és viszont szeret.
Változik a világ. Rapid randik és hasonlóak.
Én lehet,hogy egy rég letűnt világ gyermeke vagyok, de kedves férfiak, a nők érzékeny lények. Lehet vannak akik ettől hogy tetszel- szexi vagy bedőlnek, de higgyétek el a normális nagy többségnek ennél több kell.
A nőt a lelkénél kell megfogni ……😘❤️💖💕

a