(Nincs cím)

Vannak emberek, akik semmit nem értenek a dolgokból. Amikor belefáradok a hiába való küzdelembe, elveszik a hitem. A hitem abban, hogy érdemes bármibe erőfeszítést vinni.
A dolgok mögé jó lenne látni, de akkor mit érne mindaz a harc, akadály amit elénk hoz a sors.
Tegnap épp a szeretetről beszélgettem. Hogy sok fajtája van. De a lényeg nem abban rejlik, hogy milyen is ez, hanem abban hogy ezt hogy használjuk fel.
Van aki azért hogy a másik erősebb legyen, van aki azért, hogy nehogy felálljon.
Lehet szeretni a másikat gyengének, hogy erősek legyünk, illetve annak tűnjünk és lehet mindezt úgy, hogy a támogatásnak köszönhetően erős kapcsolat legyen.
De tegnap rájöttem arra is, hogy elvettek tőlem valami fontosat.
Az ajándékozás örömét. Azt az örömet, amikor a másik szeme felcsillan attól,amit kapott, hogy örömet okoztunk annak, akit megajándékoztunk.Nem csak az ajándék maga okozhat örömet, hanem aki kapja, annak a szemében lévő örömfény.
Elvették tőlem, mert már nem tartozom sehova.
Már nem fontos mit gondolok, nem fontosak a szavak, nem fontos a támogatás.
Rájöttem, nem szabad ragaszkodnom senkihez, mert megcsal, eltaszít.
Jön a szeretet ünnepe. Hát lesz itt szeretet. Egyedül. Míg más családi körben tölti az ünnepeket, nekem marad az egyedüllét. Igen, megtehetem, hogy sajnálok mindent, amit magamból adtam bárkinek is.
Igen, keserű vagyok, boldogtalan.
Én sem az az erős ember vagyok, akinek hisznek.
Fáj a lelkem. Ha most azt irom, minden pasi egyforma, világháború lesz.
Azt hiszem a baj ott van, hogy engem csak ilyenek találnak meg.
És igen, nem attól vagyok teljes ember, hogy hány pasim volt az életemben, hány like-t kapok, mekkora a mellem, hány kiló vagyok, és hány éves. Nem is attól, hogy hazudok és nem mondok igazat.
A teljességem az őszinteségben, a tiszteletben, a becsületességemben van.
Aki mindezt nem értékeli, mehet.
Az értékem a lelkem, a szívem. A szívemben lévő sok sok szeretet, de ha valakinek csak az számit, nagyok e melleim, hát az életemben semmi keresnivalója. Annak se, akinek csak akkor vagyok jó, ha másnak nem.
Egy kapcsolat az őszinteségen és a bizalmon alapul.

a