(Nincs cím)

Életem egy új szakaszába érkezett.
Ma is azt gondolom, Őt nekem teremtették és neki engem, de semmit nem szabad erőltetni. Sőt. Igaz mindkettőnket a másiknak, és ez meg volt írva.
Az élet olyan embereket hoz az utunkba, akikkel dolgunk van, volt esetleg lesz.
Igazából sosem tudtam a dolgokat úgy szemlélni, ahogy kellett volna. Ragaszkodtam olyan emberekhez, akikhez sosem kellett volna, de ahogy a sors megirta, dolgunk volt egymással. Kinek-kinek mi dolga volt velem. Kinek én tartoztam,ki nekem, bár ez utóbbit az évek múlásával inkább úgy látom, ilyen nem volt.
Meg kellett tanulnom azt, hogy a ragaszkodást senki nem értékeli, a szeretet valami olyan nyelven beszél amelyet én nem értek. A hűség egy olyan fogalom lett ebben a világban, hogy ahogy kiejtjük a szánkon, azt sem tudják mi is az.
Nos ez igy azért nem teljesen igaz, csak kevés az értékes ember, vagy én találkozom kevéssel.
Nos ahogy a gondolatok száguldanak a fejemben, rájövök, hogy az utóbbi időben sok értékes emberrel találkoztam.
Lehet, hogy én változtam meg, lehet hogy nyiltabb lettem, de valahogy úgy látom egyre többen vannak, akik már nem azt az embert látják, mint régen, hanem a vidámabb, felszabadultabb lényemet is látják.
Talán a szombati karácsonyi céges buli is segített. Ahhoz képest, hogy nem akartam elmenni, nagyon jól éreztem magam.
A világ egy kicsit felfordult körülöttem. Ma már hiszem és tudom, hogy vannak olyanok akik úgy szeretnek és fogadnak el amilyen vagyok. Minden embernek vannak jó és rossz napjai. Így karácsony előtt el kell gondolkodni, ki és mi fontos. Számot kell vetni, ki és mi számít.
Elveszíthetünk valakit, de jön helyette más.
Aki fontos és marad, azt meg kell becsülni. A jó barátokat, a tanítókat, mindenkit akitől szeretetet kapunk.
A szeretet sokféle lehet, hisz mindenki aki törődik velünk az szeret is.
Az élet oly sok embert hoz utunkba, mi vagyunk akik választunk. Jól, rosszul ez majd eldől. Akinek dolga van velünk, az marad. Lehet csak egy hét, egy hónap, egy év, vagy végig kísér a hátra lévő utunkon.
Azt irják, a 2019 év a Bőség éve lesz. Én mindenkinek, mindegy hogy jó vagy rossz volt hozzám az életem folyamán, azt kívánom ez a következő év azt a jutalmat hozza el, amelyet megérdemel. A Bőség éve mindenkit megtalál. Ez lehet a munka, a család, a szerelem. Bármi, amit kívánunk…….

a