(Nincs cím)

Az a bizonyos hócipőm tele van.
Kérdem én, hogy az hol van megirva, hogy mindig nekem kell engedni.
Oké megértem és elfogadom hogy türelem kell hozzá, de nem ugy hogy azt érzem nézi hol a határ.
Pár hete az volt a gondja hogy leraktam a telefont. Ma fel sem veszi ha én hivom. Most találjam ki hogy megismertem valakit?
Hát nem, engem nem ilyen fából faragrak. Én nem okozok fájdalmat annak akit szeretek. Nem találok ki esti mesét. De igenis dühös vagyok, mert nem bohócnak szerződtem egy cirkuszba. Ez az életem. Tegnap még közös világról beszélt. Ma meg magasról tesz az érzésekre.
Ha rólam van szó az igéretek tárháza van. Nem aludt, oly annyira nem hogy elaludt épphogy beért.
Tudom nincs akire számitson, de ez nem azt jelenti, hogy akire lehet azt eldobjuk, aztán majd előveszem ha kell. Nem rongy vagyok, hanem élő érző emberi lény. Aki ha szeret azt teljesen teszi. Nem csak akkor ha minden szép és jó, hanem amikor nem megy a szekér, amikor gond van akkor is ott vagyok.
Nagyon dühös lettem. Ha nem sajnálnék bármit is, a földhöz vagy a falhoz vágnám. De bármilyen dühös is vagyok, soha ilyet nem tettem és teszek. Vagyok annyira ura az érzéseimnek.
Az elmúlt időszakban vannak amik jól mennek.
Azok az emberek akik kiforgattak mindenemből, megjegyzem egyik iránt sem érzek bosszút, haragot, csak ami jár az jár alapon, a türelem meghozza gyümölcsét.
Hiába próbálja az egyik ugy játszani hogy nem emlékszik semmire, a türelmem nekem hozott győzelmet. De még számára nincs itt a vége. Én sok apró kis törlesztéssel is elégedett vagyok.
A másiknak is közeleg az ideje. A paragrafusok nem ismerete, illetve a dicsekvés olyan tudással ami nincs, nos ennek is eljön a maga jutalma.
Tehát vannak jó dolgok is.
Amugy azt mondta a tanitóm: A velem most történő magánéleti dolgok, azt jelentik, hogy most mással kell foglalkoznom.Mondjuk azzal ami most engem tesz anyagi téren kicsit, picit gazdagabbá? Ez az utóbbi szó nem calós.
Gazdagabbá azok a családtagok, barátok, emberek tesznek, akik szeretnek és akiket szeretünk.

a