(Nincs cím)

A türelem nem a legnagyobb erősségem, ezen a téren sok sok tanulni valóm akad. Mindennap kérem a segitőimet, hogy hadd tanulhassak és segitsenek ennek megtanulásában. Minden igyekezetemmel azon vagyok hogy a türelemet gyakorolni tudjam. Nem mindig megy. Nem mindig sikerül a vicces oldalát felfognom a dolgoknak, amik körülöttem zajlanak.
Azt hittem egyhangúan telnek majd napjaim, de ilyen mértékű zajlásra nem számitottam.
Semmi nem egyszerű és semmi nem fehér vagy fekete.
Az egyetlen dolog, ami tartja bennem a lelket, hogy ugy érzem van jövője annak ami a cél. A cél nem anyagi és nem tárgyi. A cél a saját boldogságom és ezáltal a másiknak adott mérhetetlen szeretet. Hiszem, hogy a szeretet gyógyit, hiszem hogy a szeretet legyőzi a gonoszt és a rosszat. Igy a türelem mellé sok szeretet is kell, igy azt is kérek. Amikor azt érzem, hogy mindebben kapom a segitséget, megköszönöm, mert tudom még mindig van mit tanulnom.
Tudom van valaki, akinek nagy szüksége van rám, pedig időnként megbánt. Tudom hogy nem akar, ilyenkor nem gondolja végig mit mond és cselekszik. Ilyenkor kell a türelem és a szeretet. Mind a kettőre nagy szüksége van. Időnként azt mondja nagyobb a szivem mint bárkié. Ilyenkor elgondolkodom, milyen emberekkel is találkozhatott. Aztán rájövök, hogy mindennek oka van. Annak is amin átment, annak is ami velem történt, annak is hogy egymást keresztezték útjaink.
Neki arra van szüksége hogy rajtam keresztül ismerje meg önmagát, hogy tudja értékes és ha időnként gondok is vannak, azok legyőzhetők. Nekem ez jó tanulásnak a türelemről. Mert ha szeretek valakit, azt ugy ahogy van.
Az életben mindig vannak nehézségek, amelyek azért jönnek, hogy megerősitsenek. Egyetlen párkapcsolat sem zökkenőmentes. Ezt neki is meg kell tanulnia. Azért mert másként látunk dolgokat, még nem azt jelenti, hogy ha baj van, ne fognánk egymás kezét. Ezt viszont neki kell megtanulni.
Én arról vagyok hires, hogy nem adok fel semmit. Igaz vannak pillanatok, mikor azt érzem nem birom tovább, de van aki ilyenkor tartja bennem a lelket, megerősít abban hogy a helyes úton járok.
Nem is tudom kire ütöttem ebben. Biztos magamra.
De türelmesnek kell lennem, mert csak igy segithetek azon, akit szeretek……

a