(Nincs cím)

Mindig azt írom és mondom,akinek fontos vagy megkeres, rád ír és beszél veled.
Mindenkinek van egy fontossági sorrendje. Ha tagadja is van,hisz ezek szerint cselekszik.
Ugye úgy kezdtem a blog megosztását,hogy az én gondolataim,az én világom.
Napok óta próbálom megfogalmazni valakinek,hogy elengedtem a kezét. Igazából aki elengedte a másik kezét,az ő volt. Lehet sosem fogta az enyémet, ha úgy vesszük tényleg nem. Mindig volt bennem egy olyan érzés ,hogy szégyelli hogy velem van. Sosem vállalt fel, és így visszagondolva, nem tudom miért volt egyáltalán velem. Fogalmam sincs.
Azt mondja szeretett, szerintem ez csak hála volt. Ma is azt mondja fontos vagyok,mégis ha úgy van nem keres. Írni csak akkor teszi,ha nincs más. Pótlék pedig nem leszek. Ha így tennék nem szeretném önmagam, és nem ENGEM szeretnének.
Igen, ha hiányzom valakinek megkeres. Nekem hiányzik,de van amit az ember nem erőltet. Hiába ragaszkodunk valakihez, ha neki nem vagyunk fontosak,csak akkor ha baj van,vagy ha segíteni kell. De hol vagyok én? Amikor nekem kell segíteni,akkor hol van ő?
A dolgok sosem egyszerűek, ezt tudom. Sosem fekete vagy fehér valami.
De ha magam nem vagyok magamnak fontos,akkor senkinek nem leszek az. Ha én nem tisztelem magam annyira,hogy fontos legyek, akkor senki nem fog.
Ha én nem szeretem magam…..akkor senki sem fog. Igaz így se. Tudom, most jön az amit legutóbb is kaptam: Éva, fejezd be! Pedig az illető sosem hívott Évának.😧 De változnak az idők.
Egy valami nem változik…..az hogy senki nem marad meg mellettem.😂😂😂
De ettől még megy tovább az élet. Lehet ez az univerzum törvénye számomra,amellyel hiába is harcolnék.
Ma egy pillanatra mikor azt kaptam számít amit mondok felcsillant valami, de ez csak pillanat volt,mert nem számít és nem számítok.😂😂😂😂
Az egyetlen biztos dolog az életemben a fiaim. És ez aderőt. De van két ember,aki fontos nekem még. Ebből az egyik az aki sose engedi el a kezem. Ő az aki folyton biztat, utat mutat.
Minek valaki aki velem lehetne? Hát van pár ők, de nem mindenáron…ezt megtanultam…..a saját bőrömön. Nem kell hamis szeretet, nem kell hamis “fontos vagy” és nem kellenek a hamis álmok sem. Álmok? Majd egy következő életben talán.😂
Szép hétvégét.❤️

a