Beszélgetés több részben. 1 rész

Minden ember életében eljön egy egy pillanat mikor megáll és elgondolkodik. Nálam is igy történt, de az én esetemben ez sokszor előfordul. Ma egy nagy tanitást kaptam. Miért akarok mindenáron megfelelni mindenkinek? Miért van hogy ugy érzem nem azért szeretnek aki vagyok. A mai tanitás lényege hogy szeressem önmagam, mert ha nem szeretem, ugyan ki és miért is szeretne.
Elgondolkodtam mikor is voltam , lehettem önmagam. A válasz elgondolkodtató. Miért van az, hogy meg akarok felelni másoknak. A munkában, a magánéletben. A munkámat elvégzem. Kinek akarok akkor bizonyitani? A magánéletben? Nos van pár számomra fontos ember aki ismer, tudja ki is vagyok én. Biztos hogy szeretnivaló, hiszen amiken átmentem, amiket átéltem csak azok tartottak ki akik szeretnek. Tudom nagyon értékes gyermekeim vannak. Más családban ha ezek történtek volna, itt hagytak volna csapot-papot. Az én gyermekeim a szemük előtt lévő történésekből megtanulták, hogy sosem adunk fel semmit. Hogy tudunk erősek lenni, hogy nem meghátrálunk, hanem felvesszük a kesztyűt.
Van még valaki aki olyanbak szeret amilyen vagyok. Ez az az ember aki mindig ott van, akire számithatok. Az hogy sok mindenben változni tudtam, hogy az lehetek aki igazán vagyok, ezt neki, az útmutatásainak köszönhetem.
Ha valaki kimaradt az jelezze, bár nem hinném hogy oly sokan lennének.
A facebokon alakitottam egy oldalt.
Kérdezhetnék kinek és minek.
Nos aki még nem tudja vizöntő csillagjegyben születtem. Az ilyen emberek kreativak. Egyszer sok sok évvel ezelőtt, mikor irogattam egy oldalon, valaki azt mondta lenne tehetségem hozzá. Nem vagyok író, sem költő. Max utóbbiból a pénzt, azt költöm. Minden amit irok az velem történt, olvastam, kiegészitem ezekkel. Tanitásokkal, bölcsességekkel. Sajna amig nem találok megfelelő eszközt addig mindez lassan fog menni.
Sok gondolat lesz ami foglalkoztat. Ezt a blogot arra találtam ki, hogy kiéljem, kiirjam magamból mindazt ami foglalkoztat.
Más panaszkodik, hisztizik, én nem ezt teszem. Mint minden embernek bekem is van jobb és rosszabb napjaim.
Ez a blog arra jó, hogy kiadjam magamból.

a

1 comment

  1. Gratulalok! Jó lesz ez☺️

Hozzászólások le vannak tiltva.