Beszélgetés több részletben 2 rész

Hiszem hogy nem ez az egyetlen életünk, és hogy az előző életünkben elkövetett hibáinkat jóvá kell tennünk. Hiszek a karma törvényében. Az életem nem éppen sima és zökkenőmentes. Azt hiszem, sőt tudom valamit nagyon rosszul tettem. Aki ismer soha nem hinné, hogy bármikor is erkölcstelenül viselkedtem volna. De aki igazán ismer az elhiszi hogy ilyen lehettem. Na nem ebben az életemben. Tanulni jövünk, hogy hibáinkat helyre hozzuk. Én az álmaimmal és a vágyaimmal fizetek. Más a hiúság “bűnébe”esett, de ki tudja megtanulta-e hogy mit kell tennie.
Szóval hiszem hogy volt már életünk.
Már kisgyermekként meg kellett tanulnom, hogy amit más megtehet én sosem. Sose értettem nekem miért tilos, amit a testvéreimnek szabad. Miért érzem hogy engem nem úgy szeretnek,mint a testvéreimet. Felnőtt fejjel, pár éve mióta foglalkozom az ezoteriával, a különböző tanitásokkal, jöttem rá sok mindenre.
Az életünkbe lépő emberek, akik velünk töltenek hosszabb időt, mind azért jönnek, mert dolgunk van velük. Minden ember egy tanitás. Igy visszagondolva azt hittem, az utóbbi évek tapasztalatából, hogy számomra a 3 év sors forditó. Ám rájöttem nem igy van. Házas voltam 6 évig, aztán volt egy 8 évig tartó kapcsolatom. Tehát az amit hittem, nem igazán fedte a valóságot. Az hogy azok az emberek miért pont 3 évig maradtak? Mert sosem hittem hogy egyedül tudok élni. Ragaszkodtam olyan emberekhez, akik ezt nem érdemelték meg. Rájöttem hogy nem kell mindenáron valaki. Ma már tudom, hogy tudatalatt gondoskodtam arról hogy vége legyen. Megtanultam, hogy a tárgyak, csak tárgyak maradnak, amiket nem viszünk magunkkal ha letelt az időnk. A karma törvénye szerint, mindenki azt kapja, amit érdemel. Az utóbbi években egy olyan valamivel találkoztam, amit azt gondoktam nem nekem van megirva, de ez egy másik történet.

a