Egy kicsit másként :)

Végig gondolva mindazt ami velem és körülöttem történik akár vicces is lehetne. Ha kívülről nézném. Azt mondta nekem a tanitóm, hogy az éremnek sok oldala van.
Nos miután lecsillapodott a lelkem, nézhetem a vicces oldaláról is a dolgokat.
Komolyan mondom nem tudom mi a fene ütött a pasikba. Jó dolgukban azt sem tudják mit akarnak. A lázongással egyetlen dolgot érnek el. A mellettük lévő nők erősek lesznek. Ez csak azokra vonatkozik, akik nem siránkoznak, hanem nem adják fel.
Szóval vicces oldala az egésznek.
Van valaki, aki szeretné ha meghátrálnék, de bárhogy is el vagyok keseredve időnként, sosem adom fel Kedves Béla. Nekem van valakim, aki neked nincs. Van egy nagyon bölcs lélek, aki utat mutat, neked nincs. Van aki és akik szeretnek, neked nincs. Te abból élsz Béla, hogy másokat próbálsz manipulálni, de most rossz lóra tettél. Már mondtam, felvettem a kesztyűt. Akit nekem rendelt a sors, azt nem engedem át, se neked, se másnak.
És igen vicces találom azokat a dolgokat, amikkel próbálkozol.
Te engem nem ismersz és sosem fogsz. Te csak egy bizonyos ideje vagy itt, én már jó pár éve, és bármennyire is nem tetszik neked maradok, sok sok évre.
Igen viccesnek találom amikkel próbálkozol. Kommunikációs zavar, egyebek. Még ha időnként nem is ugy tűnik, de viccesek.
Ennyit a Béláról.
Nos aki ismer tudja ki is ez a Béla, a rá vesztegetett több idő az időpazarlás, és mivel szeret a központban lenni, hát ezt az örömet nem adom meg neki. Csá Béla….
Az is vicces a dolgokban, hogy miután összeszedtem magam mindenhonnan kaptam az erősitést. Komolyan is vettem őket, igy tudom mit kell tennem. Akik azt hiszik, nincsenek jelek és visszajelzések, azok nagyon tévednek. Vannak, csak észre kell venni. Nekem szerencsém van. Van mellettem valaki, aki segit.
Egyszer azt irtam, hogy meg kell tanulnom türelmesnek lennem. Ez igy is van. De volt, amit előbb kellett megtanulnom, önmagam szeretetét és elfogadását, kiállni magamért. És ez miért vicces? Mert sosem gondoltam volna hogy ez ilyen jó. Kiegyensúlyozottabbnak és boldogabbnak érzem magam.
Te, aki fontos vagy az életemben, vicces ahogy ágálsz a sors ellen. Ami elrendeltetett, az ellen lázadozhatsz, de semmi értelme. Főleg ugy nem, hogy ismerlek, tudom mi lakozik a szivedben. Mondhatsz bármit, tudom, amit kell. És igen, olvasod a blogot, mert érdekel mit gondolok, érdekel minden ami velem kapcsolatos, mert ott vagyok minden gondolatodban.
Sokan azt hiszik, mindig és minden komoly. Igen tudom hogy ez igy van, de ha a dolgokban nem vesszük észre a humort is, akkor sótlan, savanyú emberek maradunk.
A nevetés olyan boldogságot ad, mint ahogy egyszer azt olvastam a szex. Hát jó most nincs szex, mert én a hűséget nagyon komolyan veszem. Számomra az egyik legfontosabb dolog a szeretet mellett.
Ajjjajjj, lebuktam. Nincs szex, hát jó, tehát marad a nevetés, és az ölelés a barátoktól, mert most nincs más.
Mig el nem felejtem, a jó szex…csak hogy nevetés legyen a blog végén.
Ui. Nekem ez csak egy valakivel megy, na csá 🙂

a