Egy szakítás margójára

Hát megtettem. Vége. Bíztam még mindig, hogy talán mégsem. Aztán azután hogy azt mondta szerettelek és a barátom vagy, csendben és nyugodtan szakítottam.
Ma is meg vagyok győződve arról, hogy csak engem szeret, úgy mint senkit soha azelőtt és azóta se.
Most is tudom,enyém a szíve.
De kértem felejtse el hogy ismert, azt nem kell hogy szeretett, mert igazából ezt nem tette, nem szeretett. Tudom ellentmondás az előző sorban irtakkal.
Maradhat az ismerősöm, hisz az Ő lelkének kell, hogy még egy nővel több ismerőse legyen. Én pedig elveszek a többi között. De nyomot hagytam, és hagyok. Soha senki nem fogja elfogadni olyannak, amilyen.
Soha nem fogja senki önmagáért szeretni.
El fog veszni, és nem tudok ezen segíteni. Egy életre lelkiismeretfurdalásom lesz, de így ezt tovább nem tudom és nem akarom csinálni.
A szeretetem megmarad örökké.
A legnagyobb hiba amit elkövethetünk azzal szemben akit szeretünk, hogy nem kérünk bocsánatot. Én ezt annyiszor megtettem, holott tudtam nem vagyok hibás és nem vétettem semmit, de azt mondják aki jobban szeret, az képes rá. Nos Te sosem szerettél jobban, soha nem kértél bocsánatot, holott sokszor megbántottál, de oly ritkán vetted észre. Csak akkor tetted meg, ha szóltam. A hiúságod nem engedte, mert az nagyobb Úr nálad, mint az hogy szeress és szeressenek. Semmit nem tanultál abból, amit próbáltam átadni. Sokat vesztettem, de Te többet. Valakit, aki mélyen szeretett és még ma is szeret. De én most többet érek annál, hogy feladjam önmagam. Engem így szeretnek azok, akiknek fontos vagyok. A világon nálam senki nem ismer jobban és nem is fog. Mert én figyeltem Rád, akkor is mikor nem gondoltad, akkor is mikor nem láttad és akkor is mikor bántottál és szerettél. Te soha nem tetted, soha nem figyeltél rám, így nem ismertél meg igazán. Ha ismernél, tudnád hogy ma is szeretlek, tudnád milyen érzékeny vagyok. Elmeséltem Neked mindent ,miután azt gondoltam meg kell tennem, de Téged annyira nem érdekelt…….DE
Köszönöm az elmúlt éveket, köszönöm hogy voltál nekem, hogy szerethettelek.
Köszönöm hogy amikor oly sokszor padlón voltam meghallgattál még ha nem is érdekelt.
Köszönöm az éveket, mert gazdagabb lettem, mert tanulni tudtam.
Köszönöm hogy ,bár bíztam benne,mégsem éltél velem.
Köszönöm hogy szabad lehettem melletted.
Köszönöm hogy voltál nekem.
Köszönöm hogy szerettél….és bizony még ma is szeretsz…mélyen és igazán.
Köszönöm hogy boldog voltál velem és ez kárpótol mindenért. A nekem készített és küldött több mint ezer képen látszik. És látszik a videókon,amiket készítettem Neked.
Boldoggá tett, hogy boldoggá tehettelek.
Köszönöm szépen…..

a