oly régen voltam “mocsok”

Előre bocsájtom, hogy a dolgokban én is hibás voltam. Hibás , hogy ilyen emberekkel szóba álltam egyáltalán, és még éveket velük is töltöttem.
Ma már vicces az egész. Próbálom a dolgokat kívülről nézni és így évek múltával viccesnek találom, hogy a pasik mit nem gondolnak magukról.
Igaz az életem során valahogy nem igazán sikerül kifognom egyetlen komoly pasit se, valahogy mindig az ilyeneket vonzom.
Akiket az élet , a sors az utamba sodort, valahogy egy sem volt teljesen normális. 🙂 nem megsértődni Uraim 🙂

Az elsőnek volt két csodaszép fia/ ők az enyémek, hisz sikerült ilyen csodalényeket megszülnöm, majd egyedül felnevelnem őket 🙂 / mégis a piát, az egyéb nőket választotta. Szíve joga, ma már tudom, egyetlen dolga volt az életemben….ezeket a csodalényeket segíteni megfoganni 🙂
Aztán ott volt a következő. Pár napja sikerült megfogalmaznom magamban mi is volt ez. Akkor váltam, nem igazán akartam egy komoly kapcsolatot akkoriban. Ez talán szerintem a kezdeti időkre vonatkozott. Aztán valahogy beletörődtem, hogy ez van. ma már tudom, abba a csapdába kerültem, amit oly sok nő követ el. A férfinak családja volt, igaz a gyerekei már akkor nagyok voltak, hisz az egyik a megismerkedésünk után talán egy évvel meg is nősült. Nos kedves hölgyeim, ha egy ilyen pasi nem válik el, még akkor sem ha azt állítja, hogy nem működik a házassága, nem fekszik le a feleségével, sőt állítólag el is utasítja a felesége közeledését….nos az ilyen pasi hazudik. Főleg, ha megtudjuk, nem mi voltunk az egyetlenek. Ilyen nagy gyerekek mellett nem lehet az mondani, hogy a gyerekek miatt nem válok. Igaz, jött az unoka, de azt is lehet látogatni. de ha ilyenkor feltételek vannak és kifogások, hát biztos nem mond igazat. Mi pedig, akik szeretetet akarunk, bedőlünk a legősibb dumának a meg nem értésről, a Te vagy a legjobb és hasonló mondatoknak.Az ilyen pasi sosem fog elválni, csak hiteget. Hát én is bedőltem. A legviccesebb a dologban az, hogy a szakítás után egy évvel talán, jött volna vissza, de csak azért mert a feleség elhunyt, és egyedül maradt, nem kellett senkinek se, a gyerekeinek se. Ez utóbbi szomorú.
Aztán van egy másik féle pasi, aki anyapótlót keres. Hát komolyan vicces, hogy ezért mi mindenre nem képes egy pasi. Mert ugye, ha nem olyan vagy, visszaindul anyukához, aki meg nem akarja visszakapni, legalábbis egy ideig biztos nem, hisz meg szeretne szabadulni átmenetileg egy kicsit a fiacskájától, és vissza küldi a nejéhez./ hát az anyuka is megérdemel egy misét, ahogy mondani szokták/ A vicc az egészben az, hogy sok ilyen alkalom után esik le, hogy kihasználtak és erről igazából Te magad tehetsz, mert engedted, pedig a jelek ott voltak.Mégsem vetted észre, és ehhez még hozzájött, hogy mint egy gyerek, mindent akart és te megpróbáltad a lehetetlent, pedig ezt csak a gyermeked érdemli meg…ja meg majd az unokád.
Aztán mikor elfogy minden, anyuka is fellélegzett, akkor irány haza anyukához. Hagyjuk az ilyet,hadd menjen.
És ott van az aki elszívja az erődet. Kimondott energiavámpír. Az Ő hálójából aztán nehéz szabadulni. Elhiteti Veled, hogy okos vagy, de irányít és Te a dicséretekért hagyod magad, pedig figyelmeztetnek, de nem érdekel. mert azt hiszed tartanak valakinek, számít amit gondolsz, pedig mindez csak kábítás és számítás. Amikor pedig sikerül a hálóból megszabadulni, akkor derül ki, mennyit is értél neki. Elmondom….semmit, hisz az egészben csak Ő volt a fontos.

Most pedig ott tartok, hogy van az életemben valaki, aki szerint a szavak többet érnek mint a tettek.
Sajnos nincs szerencséje.A fent leírtak után biztos van új a nap alatt, de valahogy ma már a szavaknak, a szép szavaknak nem dőlök be. Vicces, hogy időnként a nem akarlak megbántani mondat előtt vagy után olyan dolgok kerülnek leírásra, hogy más már vette volna a sátorfáját. Kitartó vagyok. Hiszek abban, hogy van egy jövő, amiben majd minden más lesz.

Valahogy úgy vagyok a szép szavakkal mint, ismerkedős korszakomban/ ez úgy kb. jó 10 évvel ezelőtt volt/ az úgymond amerikai katonákkal, katona tisztekkel, őrnagyokkal, illetve amerikai mérnökökkel.
Kedves facebook használók, ezek az emberek már ezelőtt több mint 10 évvel is voltak. Akkor a facebook helyett Iwiw és HI5 oldalak voltak. Ezek pont olyan közösségi oldalaknak indultak mint a facebook. Aztán pár év múlva társkereső oldalak lettek, megjegyzem lassan a facebook is az lesz.
Szóval amerikai katonák és egyebek. Nos az első után már lett gyakorlatom. Voltam annyira rafinált, hogy megvártam míg a lényegre tértek. Kb egy-két heti levelezés után/ sosem tudtam és ma sem tudok angolul, de ugye a fordító programok segítettek/ már jött a házassági ajánlat,jöttek a szép szavak, udvarlás,holott sosem látott, sosem beszélt velem személyesen,de én vagyok élete értelme, én leszek gyermekei anyja. Aztán jött a lényeg, hogy mennyi pénzed van, mert kell az alapokhoz, mert Te befektetsz, aztán majd jön Ő, igaz nem fehér lovon de jön és majd hozza a pénzét , a szeretetét és a gyerekét, lesz saját kacsalábon forgó palotád. Az a helyzet, hogy sok nő bedől ennek, mert annyira ki vannak éhezve a szeretetre,hogy elhisznek mindent.Mint ahogy fordítva is, a pasik is pont ugyan így beleesnek a hasonló álprofilú csapdába.

Miért írom hogy a facebook is lassan ismerkedős /társkereső vagy valami ilyesmi oldal lesz?
Hát találtam egy-két olyan csoportnak nevezett valamit, hogy azt hittem leesek a nevetéstől. Szóval sok mindent láttam már, azt nem írom, hogy mindent, de sokat. De azt, amit itt láttam, ahogy el akarja magát adni egy pasi….na ilyet biztos nem. Személyiségi jogok miatt az illetőt nem nevezhetem meg, nincs is az ismerőseim között, de mégis eljutottam e csoporthoz. A videón egy pasi látható pufi mellényben és kelleti magát. Először az egyik válláról, majd a másik válláról csúsztatja le a pufi mellényt. Mind ezt úgy, hogy azt hiszi nagyon szexi. Hát lehet valakinek az, de hölgyeim…az ilyen nem pasi! Uraim…az ilyen nem férfi. Hová tart ez a világ?
Pasik próbálják eladni magukat így, illetve lassan egy,egy ismerkedési bemutatkozás olyan mint egy hirdetés…egy rossz hirdetés. És bizony több ilyen nyílt csoportba belekukkantva rájöttem, hogy lassan egy komoly, valamire való pasi olyan ritka, mint a fehér holló…. 🙂

Legjobb barátnőm/tanítóm míg ezt a blogot írtam, küldött át nekem valamit. 10 ok, amiért a talpraesett nőket messziről elkerüli a szerelem…hát most már mindent értek!!!! 🙂

a