Pihenés 2.

Miután visszaértem a sétából kiültem a szálló előtt lévő egyik asztalhoz. Olyan melegen és cirógatóan sütött a nap, hogy másfél órát üldögéltek kint. Az ott lévő asztaloknál vigyáztak,hogy árnyékban legyenek. Igazi nyár végi kellemes meleg volt. A szél itt nem éreztette erejét, bár egész nap fúj,de ez kellemes volt. Gondolataimba kerültem. Időnként kissé furcsán néztek rám,hisz egyedül voltam. Gondolataim közé csak időnként jutott el mások párbeszédéből egy- egy foszlány. A nap melegen sütötte és simogatta az arcomat. Körbevett a nyugalom. Közben észrevettem ,többen lettünk. A szálló vendégeinek száma erősen gyarapodott. Hosszú hétvége miatt többen ezt a fajta pihenést választották. Felmentem a szobámba kicsit pihenni,majd jött a vacsora idő. Ma is finom volt. Sajtos pirítós,hagymakrém leves, sült csirkecomb krumplival,uborkával,illetve desszertnek túrós rétes. Vacsora után most első utam nem a szobába vezetett. A bár mellett hívogató kis sarok található kényelmes kanapékkal és fotelekkel. Itt üldögélve váltottam üzeneteket, miközben szólt az élő zene. Régi nagy sikerű slágerek. Az ének tetszetős, kellemes hanggal párositva. Este 10- re volt megbeszélve a masszázs. Ám mivel a vendégek korán elmentek aludni,senki nem táncolt, ezért megbeszéltük hogy korábban találkozunk. Sosem voltam masszázson,így tartottam tőle. Levetkőztem,majd felfeküdtem az asztalra. Azt már délután megbeszéltük,hogy a ballábamnak gondjai vannak. Folyamatos fájdalom gyötör.
Hát felfeküdtem az asztalra. Megegyeztünk,hogy tegeződéssel jobban megy az akadozva induló beszélgetés. Nehezen indult el. Maga a masszázs egy nagyon jó élmény volt. Itt ne azt a fajtát képzeljük el,amikor gyúrnak aztán ennyi. Hát élmény volt mindenféle módon. Először is azt mondta,olyan dolgok nem fájnak,ami másoknak már igen. Aztán beszélgettünk és olyan dolgokat mondtam el neki,amit csak nagyon keveseknek. Már nem volt bennem tartózkodás és megkaptam életem második nagy leckéjét. Nincsenek véletlen találkozások,ez bizony így igaz. Azt olvastam ma, hogy találkozom valakivel,aki hatással lesz az életemre. Hát,azt hiszem ma találkoztam. A masszázst végző férfi az lett. Közölte,nehéz dolga van velem. Nagyon be vagyok zárkózva, falat építettem magam köré. Azt is kérdezte,hogy tudom e hogy a bal láb a múltat jelenti és érdekes ez a fájdalom. Utána jártam e miért pont a bal láb Írtam,ez nem egy klasszikus masszázs volt. Nehezen tudott áthatolni a körülöttem lévő energiamezőn. A beszélgetés során rájöttünk,hogy a hitünk ugyanazon alapul. Mindketten hisszük,hogy egy magasabb erő, kozmosz-univerzum-mindenkinek a hite szerinti,van jelen. Aztán sok mindenről előjött a szó. Elmondta,ha maradok a falon túl,akkor sosem leszek önmagam,mert nem engedem hogy önmagam legyek. Ahogy beszélgettünk, érezte hogy megnyílok,innentől kezdve jöttek a fájdalmak. Na nem olyanok,amik valóban fájdalmak,hanem olyanok,amik jót jelentenek. A masszázs ideje másfél óra volt,mégis utána majd félórát beszélgettünk hitről,karmáról,a falakról. Érdekes és tanulságos beszélgetés volt. Szívesen folytattam volna,de tudtam késő van, este 11 óra, és pihenni is kell,hisz a szállodaiparban nincs hétvége,nincs ünnep és holnap is kedvesnek kell lenni a vendégekhez,hisz ebböl élnek. Bucsuzáskor kaptam egy névjegykártyát,ha egyszer majd erre járnék.
Hát eldöntöttem,jövök én ide majd még,jövőre és meg kell tanulnom addig vezetni,mert akkor hosszabb időt is el tudok itt tölteni. Minden félelmem ellenére, nagyon kedvesek és barátságosak voltak az itt dolgozók,jól éreztem magam itt, meg volt a csend és a nyugalom ráadásul nagyon szép volt az idő. Az ételek nagyon izletesek és finomak voltak. Szóval jó volt itt.
Utóirat: ma megkaptam azt amire vártam attól akitől vártam,ez nem azt jelenti hogy minden rendben,de azt igen, hogy van valami a levegőben….és ideje a falnak leomlani. Csak még nem tudom hogyan…de sikerülni fog…sikerülne kell!

a