Pihenés 1.

Hát eljöttem. Jó is volt,mert nem tudom mi történt,de reggel óta rám se bagózott. Egye meg a fene a pasikat.
Ide értem. Kicsit magányosnak érzem magam. A szoba kicsi, de nekem pont megfelel. A vacsora finom volt, jó ízű és pont annyi,amennyi elég. Egy kis francia saláta,aztán kolbászos krumpli leves, rizs bakonyi raguval és az egyik kedvencem, somlói galuska. Vacsora után kicsit körbenéztem lent. Így este lámpa fényénél, nagyon barátságos. Nincsenek sokan. Talán ha tizenegyen vagyunk itt most.
Holnapi terv sok séta, talán masszázs,bár igazából erről senkivel nem tudtam beszélni itt. Az a pár ember,aki itt dolgozik,és találkoztam is velük, barátságosak.
Hogy hogyan sikerül feltöltődni azt nem tudom.
A gondolataim máshol járnak. Igaz hullafáradtnak érzem magam.
Majd meglátjuk mi lesz…..
Eltelt az éjszaka, bármilyen fáradt is voltam nehezen tudtam elaludni. Álmomban egy helyen jártam,el szerettem volna jutni egy hely tetejére. Akit megkérdeztem,azt mondta meg kell hogy másszak 345 lépcsőt,ami nehéz lesz. Elindultam, aztán nem tudom mi lett,eltünt minden.
Reggel szokás szerint 4 órakor már fent voltam,de fél 9 – nél előbb nem keltem. Reggeli,svédasztalos. Nekem csak egy kakaós csiga kellett és sok kávé. Láttam,hogy van akinek tehetetlen gyomra van.
Érdeklődtem,ma sétálni fogok. Itt az arborétum és kaptam egy tippet, felmenni a dombtetőre. Azt mondták ha szerencsém van tudok fügét is szedni. Talán odatalálok.
Az arborétumban rájőttem,nem magányos vagyok,hanem egyedül vagyok,ami talán életemben még sosem fordult elő,ezért is furcsa érzés számomra. A környezet számomra lenyűgöző volt így ősszel. Aztán fél 2- kor elindultam a dombtetőre. Ha még nem éreztem a szabadság szélét,hát itt megtehettem. A kilátás fantasztikus. Élveztem a tájat,élveztem a napsütést,élveztem ahogy a szél simogatja az arcomat, és kócolja rövid hajamat. Ettem almát,sok almafa található itt fent, ami gazdátlanul kínálja gyümölcseit. Egy fa tövébe leülve azon gondolkodtam,mért van hogy sokan a nyári zsivajt és stresszes strandolásra választják ahhoz,hogy feltöltődjenek. Az ősz pazar színei, a napsütés,a nyugalom ehhez sokkal jobb.
Miközben lejöttem a dombról, mintha a természet is engem ünnepelne.
Este zene lesz,de nem sokat érdekel. Viszont lesz masszázs,igaz este 10 után,de lesz. Meglátjuk mire lesz jó.
Folyt.köv.holnap. ☺️

a